vineri, 29 august 2008

Oficial ar fi ..puii mei ... dupa o analiza mai atenta ar fi ... besi in plm

Aceta este al-2-lea articol scris sa imi arat ideile si primiul in care o sa improsc controlat cu mizerii in stanga si in dreapta.

De ceva timp ma confrunt cu o mucoasa cu ochi de vaca eutanasiata, si cu o alta vaca care traieste din pacate si respira aerul degeaba .
Faza este in felul urmator ... prima fatuca este o bocciutza ... fosta prietena a unui tovaras de al meu. Aceasta tentativa de fiinta umana este nervoasa pe mine pentru ca o tratez cu sictir si ii vorbesc ca unui gunoi, recunosc exagerez mai mereu, dar asta sunt eu , nu ma pot abtine. In fine isi suna neamuri, prietene, plm a dat sfoara`n tara ca am jignit`o , incet parashutele ei de tovarase sa ma scoata de la ingor , sa ma injure ca ... pentru ca ... , la o adica sugeti p**a , nu imi pasa, verisorul eu un zmeu pe care il zboara vantul incepe sa se dea cocos la mine, pana al urma a lasat`o moale ca a vazut ca vorbeste sinrgur si il tratez si pe el cu : " sugi p**a".
Asa ... acum a venit randul celelaltei parashute, mai cu experienta in testele buco-anale care tot asa se da viteaza la mine ca de ce nu am lasat`o sa o bata pe o colega. In fine ... suge`o si tu nu`mi pasa .
Dar cel mai mult in ambele cazuri de mucoase de cartier am fost enervat de amenintari. Deci o munie tocilara cu prieteni pe masura si o bile de slana care atunci cand cade face boing - boing se trezesc sa o de`a in harfe si figuri. Eu spun doar atat ... daca vreti sa fiti umilite ... contactatima .

Scurt istoric al rap`ului


Rap-ul este un gen muzical ce aparţine mişcării culturale Hip-Hop, apărut la începutul anilor '70 în SUA. Popular, etimonul acestui cuvânt este abrevierea structurii englezeşti rhythm and poetry. Defapt rap-ul este un stil de viaţa, adoptat de cei ce recunosc realitatea aşa cum este şi nu privesc lumea printr-o pereche de ochelari roz. Se diferenţiază de celelalte stiluri de muzică prin modul direct de exprimare, in acelasi timp clar [[Media:]]si necenzurat. Dea lungul anilor s-a format o ideologie complet greşită despre raperi, precum că ei ar fi vinovaţi de toate crimele şi conflictele stradale, defapt ei sunt o comunitate paşnică care nu atât cât participă la aceste fărădelegi, ci le descrie.
Acest stil de muzică îşi are originile în America Centrală şi de Nord, însă cu timpul a căpătat noi şi noi adepţi în toată lumea.


Rap History
Istoria rap-ului isi are originile in NY,la inceputul anilor '70 si in prezent e in continua evolutie paralel cu celelalte elemente ale culturii Hip Hop.Ca si orice alta istorie,aceasta se imparte in mai multe perioade mai importante,stabilite pentru a delimita perioada,artistii si stilul in continua schimbare.

Origini
Originile rap-ului se regasesc in muzica Africii Occidentale si in musica black din SUA.Vorbind de cultura initiala a rap-ului trebuie sa mentionam rolul important ce l-au avut Griot,un grup de cantareti din Africa,la fel si artisti ca The Last Poets,Jalal Mansur Nuriddin si Gil Scott-Heron nu pot lipsi,dat faptul ca discursurile lor poetice in piesele jazz evoluau continuu in anii '60.

Old School rap(1970-1986)
Rap-ul Old school este considerat primul stil muzical hip hop lansat la block party-urile din NY de la sfarsitul anilor '70 si inceputul anilor '80.Aparitia sa a avut loc mai devreme,la inceputul anilor'70 datorita DJ-ilor ca Kool Herc si Grandmaster Flash ce creau melodii potrivite pentru cei ce-si doreau sa-si puie versurile pe beat,MC-ii,rapperii de astazi.Epoca old school ia sfarsit cand albumul "Raising Hell" a celor de la Run DMC obtine un anumit succes ce provoaca inceputul unei noi decade Hip Hop numita "Varsta de aur"(Golden Age).

Rap-ul in Romania: Acest gen de muzică îşi începe ascensiunea în ţara noastra in anii '90, mai precis începand cu anul 1994 când trupa RACLA scoate pe piaţa românească primul album de rap fiind urmaţi de trupa Paraziţii şi BUG Mafia. În general, mesajele transmise de către raperii români acoperă o mare parte din problemele României de atunci si de astăzi. Fanii nu au ezitat să apară, casele de discuri având vanzări peste aşteptări. În ziua de azi rap'ul românesc se ridică la standarde destul de inalte, având beat'uri foarte originale care pot detrona multe trupe de renume. Ingeniozitatea românilor, a dus la colaborări între trupele româneşti şi cele din străinatate. Paraziţii (prima trupa de rap din România ce apare pe soundtrack'ul unui film, cu drepturi plătite de autor), reiese a fi cea mai de succes trupă de rap din România, având până în prezent multe feat'uri cu rap'eri cunoscuţi de la noi din ţară (Bitza, Raku, Guess Who, Spike, Anonim,Sisu ,Puya s.a.m.d....)

O vulpe a fost surprinsă... dormind, pe o canapea din casa unor londonezi.


Surprinzător, vulpiţa nu a fugit la vederea stăpânilor casei ci a rămas culcuşită pe canapea. Oamenii au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul unui ziar rulat, pentru a-l goni pe animalul somnoros.
Ian Young, 77 de ani, a ieşit în grădină pentru a meşteri şi a lăsat uşa din spatele casei deschisă. Când s-a întors, vulpiţa stătea cufundată în pernele canapelei.
"Când am văzut-o, parcă era un animal de companie. Mi-am luat imediat
camera foto şi mă aşteptam să o ia la fugă, însă vulpea nici măcar nu s-a mişcat. A rămas acolo, foarte fericită. Am reuşit să fac 18 poze", a declarat Young.
Vulpea chiar s-a apropiat de Ian şi a adulmecat lentilele de la aparatul foto.
Bruce Lindsay-Smith, un expert în controlul vulpilor, a precizat că acest comportament nu este tipic, mai ales pentru vulpile din oraşe, care sunt foarte timide.
"Această vulpiţă a fost umanizată. A fost crescută de oameni, poate într-un centru de salvare al animalelor, poate într-un sanctuar, astfel încât ea a devenit foarte prietenoasă cu oamenii", a precizat Bruce Lindsay-Smith.
"Mulţi oameni care vizitează sanctuarele tratează vulpile ca pe nişte animale de casă, le dau de mâncare din mână, se joacă cu ele. Acesta este un lucru foarte rău, pentru că ele nu mai învaţă să se descurce singure, să fie independente. Vulpile sunt animale sălbatice, nu animale de casă", a subliniat expertul.

joi, 28 august 2008

Nu are rost un titlu

Cotrobaind prin mertanul ochios al tatalui meu(dacia breack) am gasit un numar din ziarul libertatea din data de 26 august 2008 . Pe prima pagina ca la mai toate ziarele cu subiecte de adormit copii si de masturbare pentru mosnegi am vazut o fata ... bruneta bine "echipata" ... evident fara sutien, asa sa se cumpere ziarul.
Si citind date despre respectiva fatuca aflu ca se numeste Lorena are 23 de ani si lucreaza ca opertor la linia erotica. E trebuie sa raspunda fraierilor la telefon si sa le manance banii pentru "una mica". Cel mai mult m`a scarbit faptul ca aceasta fata oportunistasatisface zilnic peste 100 de fraieri, ca barbati nu pot fi numiti. Ma intreb, cat de idiot sa fii sa dai sute de mii la factura telefonului ca sa te masturbezi?

Au devenit spaima hotelurilor!

Pentru ca toata lumea le venereaza, multe vedete si-au luat nasul la purtare si fac pe mofturoasele. Pretentiile exagerate ale celebritatilor se observa cel mai des atunci cand acestea calatoresc si trebuie sa se cazeze la hotel. Spre exemplu, Mariah Carey cere ca apartamentele in care sta sa fie imbracate in aur, iar Naomi Campbell provoaca pagube, pe care refuza sa le plateasca.



Naomi Campbell


Naomi Campbell a declansat, luna trecuta, un scandal monstru intr-un hotel din Rusia, pentru ca i s-a cerut sa plateasca lenjeria de pat din matase pe care a ars-o cu o tigara.


Amy Winehouse


Amy Winehouse nu e binevenita cand trece pragul hotelurilor, din cauza faptului ca e foarte dezordonata si isi umple camera cu chistoace de tigari si sticle de alcool, iar de cele mai multe ori bautura ajunge pe tapiteria mobilierului.


Nicole Kidman



Actrita australiana Nicole Kidman e obsedata de lenjeriile de pat. Inainte ca vedeta sa se cazeze la un hotel, asistentii ei trimit cateva seturi de asternuturi, insotite de pagini de instructiuni si scheme in care e prezentat modul cum trebuie aranjat patul. O alta ciudatenie de-a actritei e faptul ca vrea ca toate becurile din camera in care sta, sa fie de 40 de wati.


Mariah Carey


Nici Mariah Carey nu este o clienta dorita in hoteluri, din cauza faptului ca are pretentii exagerate. De fiecare data cand le trece pragul, diva cere ca apartamentele ei sa fie imbracate in aur si toaletele sa fie inlocuite.



Britney Spears

Cantareata Britney Spears se pare ca uneori prefera sa doarma afara decat in camera unui hotel de lux. Un fost bodyguard de-al vedetei a povestit ca odata cantareata a stat in ghena unui hotel refuzand sa urce in camera, despre care spunea ca arata mai dizgratios decat un tomberon.

Bebelus cu doua capete in Bangladesh


Un bebelus care s-a nascut cu doua capete a starnit un adevarat haos in Bangladesh. Sute de mii de curiosi au luat cu asalt spitalul unde a fost adus pe lume, luni, pentru a vedea 'minunea', fiind nevoie de interventia politiei pentru a calma spiritele. Copilul se numeste Kiron (foto), s-a nascut prin cezariana si cantareste 5,5 kilograme.

miercuri, 27 august 2008

Primele impresii despre iPhone


Walter S. Mossberg, editorialist la cotidianul online The Wall Street Journal, a comentat primele sale impresii asupra lui iPhone. Produsul Apple, a carui lansare va avea loc pe 29 de iunie, in SUA, este asteptat de milioane de fani ai gadgeturilor, din intreaga lume. Mossberg a primit, ieri, un exemplar pentru review.
“Inca nu stiu cum il voi nota dar dupa cateva saptamani de folosire cred ca voi descoperi destule sa pot face un comentariu mai amplu. Sunt unele lucruri care nu-mi plac, iar altele care ma incanta. Personal, testez daca intr-adevar touch-screen-ul lui este mai bun decat keyboard-urile celorlalte telefoane cu tehnologii avansate. Dupa o ora, am fost impresionat sa constat ca nu e departe de adevar aceasta afirmatie. Mai am destul timp sa testez," a spus jurnalistul.
Mossberg a mai declarat ca telefoane mobile fac parte din tehnologiile a caror evolutie trebuie urmarita, acestea urmand sa puna in umbra calculatoarele. „iPhone este generatia viitoare care demonstreaza acest lucru. Nu pentru ca este mai bun decat un Blackberry, dar are sistemul de operare al unui adevarat calculator si poate sa-ti ofere programele de care ai nevoie la un calculator."

Top 10 site-uri cu trafic din Romania

1. Yahoo.com
2. Google.ro
3. Hi5.com
4. YouTube.com
5. Google.com
6. Wikipedia.org
7. Imdb.com
8. Blogger.com
9. Rapidshare.com
10. Softpedia.com

luni, 25 august 2008

BitDefender: Troianul Peed, cel mai periculos virus al anului 2007



Troianul Peed, de tip bot (cunoscut si ca "Storm Worm" sau "Nuwar") se afla pe prima pozitie in topul amenintarilor informatice ale anului 2007, fiind cel mai detectat virus al anului, cu peste 10% din totalul detectiilor, conform oficialilor companiei producatoare de software de securitate BitDefender.
Odata infectat cu acest troian, computerul functioneaza mai lent si multiple fisiere ascunse cu denumiri aleatorii vor aparea in fiecare director din sistem. In acest timp, troianul Peed se transmite si altor calculatoare, prin diferite metode, de exemplu infectand fisiere executabile legitime, care mai apoi sunt copiate de la un utilizator la altul, sau trimitand e-mailuri infectate catre adrese recoltate chiar de pe calculatorul victimei.

Pisica neagra - intre superstitie, coincidenta si fascinatie oculta


Multe persoane, chiar daca sunt iubitori de pisici sau nu, se feresc de pisicile negre (si executa "ritualul" celor trei pasi inapoi), chiar daca recunosc ca pisicile negre sunt o aparitie deosebita si sunt, totusi, pisici. De-alungul timpului, in unele regiuni ale lumii s-a impamantenit ideea ca o pisica neagra aduce ghinion; interesant este ca in altele, o pisica neagra aparuta in calea unei persoane este considerata un semn bun. Chiar daca este o simpla superstitie isi are si ea originile si povestea ei.


O parte din superstitiile legate de pisicile negre este legata de faptul ca ele au fost asociate cu vrajitoarele si cu magia neagra. De asemenea culoarea neagra este considerata culoarea noptii si a lucrurilor malefice; in traditia crestina negrul este culoarea care se poarta la ceremoniile funerare, de aceea aparitia unei pisici negre in calea cuiva nu este considerata a fi un semn bun. Pe de alta parte, negrul este o culoare eleganta, sofisticata si misterioasa... Totul depinde de culturile diferite existente pe glob si de cat de tare o persoana crede sau nu in superstitii.


Date interesante despre piscile negre

Regele Charles I avea o pisica neagra despre care credea ca ii poarta noroc, astfel ca acea pisica era pazita cu strasnicie zi si noapte. Coincidenta sau nu, a doua zi dupa ce pisica a murit, Regele a fost arestat si condamnat la moarte.

La inceputul mileniului se credea ca pisicile negre pazesc pescarii plecati in larg de furtuni sau de orice alte evenimete neprevazute, astfel incat sotiile pescarilor tineau pe langa casa cate o pisica neagra. Pisicile negre erau atat de dorite, ca de multe ori erau furate.

Sunt considerate ca animale ce poarta noroc pentru ca se spune ca o pisica are 9 vieti, iar cifra 9 este considerata o cifra care aduce bunastare si noroc.

Tot la inceputul mileniului, parul de pisica neagra era folosit de fetele sau femeile care primeau o cerere in casatorie si nu stiau ce sa raspunda; ele luau trei fire de par de la o pisica neagra si le lasau sa cada in pragul casei; in functie de litera pe care cele trei fire o formau ( N – No, Y- yes) ele dadeau un raspuns pozitiv sau negativ.

Pisicile negre au devenit un simbol al sarbatorii de Hallowen deoarece se credea ca sufletele celor decedati se intorc pe pamant sub forma de animal, iar o pisica neagra parea cea mai verosimila varianta.

In 1233 Papa Gregory al IX-lea a proclamat pisicile negre ca fiind un semn al diavolului (!!!) si a exterminat o mare parte din ele, apoi a interzis cresterea lor – acest lucru a dus la inmultirea sobolanilor si a soarecilor si a jucat un rol major in declansarea Marii Epidemii de Ciuma.

Celtii credeau ca pisicile sunt reancarnarea persoanleor decedate si ca, daca omorau o pisica, chiar si accidental, isi aduceau asupra-le un ghinion foarte mare; de asemenea, daca din neatentie calcai o pisica pe coada, urma sa ai ghinion.

In 1718 William Montgomery spunea ca auzea in fiecare noapte in fata casei o multime de pisici negre care vorbeau limba oamenilor; dupa cateva nopti a omorat doua din ele si pe o a treia a ranit-o grav; a doua zi dimineata doua femei in varsta din sat au fost gasite moarte iar cea de-a treia avea urme de violenta pe corp fara a-si putea explica de unde aparusera.


alt="Click for Galaţi, Romania Forecast" height=50 width=150 />