sâmbătă, 17 mai 2008

Oul sau gaina?


S-a gasit raspunsul la una dintre cele mai vechi intrebari filozofice.Ce a fost prima data? Oul sau gaina?Un filozof,un cercetator si un crescator de gaini au gasit impreuna raspunsul.
Cheia la aceasta intrebare este faptul ca materialul genteic la aniamle nu se schimba.Prin urmare gaina trebuia sa existe ca embrion in ou.Profesorul John Brooksfiels,de la Universitatea Nottingham,a ajuns laconcluzia ca din aceasta cauza organismul viu din coaja ar avea acelasi DNA ca si gaina in care s-a transfomrat.De accea primul lucru viu,care face parte din specia gainilor este oul.
Concluzia este ca mai intai a fost oul si apoi gaina.

Dece inseala barbatii ... aveti 10 motive


1. Pentru ca au ocazia.Putin barbati rezista tentatiei, atunci cand o femeie atragatoare li se ofera pe tava. Sigur, nu se vor indragosti de ea, dar nici nu vor spune cu usurinta "nu" unei partide de sex fara efort si fara obligatii. Daca stii ca iubitul tau este frecvent supus, prin natura meseriei, de exemplu (are multe colege, sau face multe deplasari), tentatiilor, ai grija ca el sa fie foarte constient ca tu nu i-ai trece cu vederea o aventura.

2. Pentru ca natura nu i-a facut monogami.Ca pe noi. Yeah, right! Parca dupa o lunga perioada cu acelasi barbat noua nu ni se mai scurg ochii dupa cate un mascul bine lucrat la sala si intolit de firma? Diferenta e ca femeile nu lasa atat de usor hormonii sa preia functiile creierului. Pe cand barbatii, bietii de ei, chiar nu se pot abtine. Daca prietenul tau iti vine cu astfel de teorii, spune-i ca il intelegi perfect, pentru ca si tie iti vine foarte greu sa rezisti avansurilor noului tau coleg de birou. S-ar putea sa vezi ca ii trec rapid fumurile de macho.

3. Pentru ca nu snt satisfacuti sexual de partenerele lor.Se spune ca cine are ce manca acasa, nu merge la restaurant. Ai grija ca relatia voastra sexuala sa fie una incitanta si bazata pe comunicare. Asta nu inseamna sa te transformi in jucaria lui erotica, dar e important ca el sa stie ca poate discuta orice cu tine si ca esti libera in gandire.

4. Pentru ca au partenere cicalitoare.Aici trebuie sa plecam capul si sa recunoastem ca, macar o data in viata, ne-am cicalit partenerul. Barbatii se tem de discutii, iar femeile le indragesc prea mult. Nimic nu ucide pasiunea mai tare decat cicaleala. E preferabila o cearta cu farfurii sparte de pereti decat o melitare interminabila. Orice lucru se poate discuta calm. Daca stii ca ai acest defect, sa nu te miri daca iubitul tau isi va cauta consolarea in bratele alteia care stie sa puna problemele intr-un mod mai elegant si mai feminin.

5. Pentru ca au mai facut-o si li s-a iertat.Daca ai fost inselata si totusi iti vrei iubitul inapoi, ai grija sa-l treci prin foc si para inainte de a-l ierta. Nu trece prea repede cu vederea o tradare doar de teama de a nu ramane singura, pentru ca asa iti pregatesti conditiile pentru o noua suferinta.

6. Pentru ca e interzis si, prin urmare, incitant.Multora le plac senzatiile tari si unii ajung sa insele nu neaparat de dragul ceilalte femei, ci pentru ca li se pare interesanta vanatoarea. Daca ai un astfel de barbat langa tine, ai grija sa nu-i dai niciodata impresia ca te-a cucerit definitiv. Daca se va simti mereu impulsionat sa te seduca si sa te impresioneze, nu se va gandi la alte relatii. In cazul in care si tie iti plac astfel de jocuri, poate ai gasit omul care iti trebuie.

7. Ca sa-si confirme valoarea de masculi.Multi barbati aflati in relatii de lunga durata doresc sa afle daca mai pot cuceri alte femei, daca mai sunt seducatori. Pentru noi e mai usor sa obtinem aceasta confirmare: un decolteu mai adanc, o fusta scurta si privile admirative ale barbatilor din jur ne hranesc orgoliul pentru o buna bucata de vreme. Dar pentru barbati nu e atat de simplu. Ai grija ca partenerul tau sa stie ca inca te mai atrage si chiar strecoara-i cate o pastila de genul : "Chiar am fost geloasa cand am vazut cum se uitau la tine tipele alea de la masa de langa noi." Desi tu stii ca se uitau la poseta ta noua, nu la el.

8. Partenera lor nu-i mai excita.La inceput te sorbea din priviri, acum ti se pare ca nici nu se mai uita la tine. Inainte sa-l acuzi, intreaba-te daca nu ai si tu o parte din vina. Te mai ingrijesti la fel ca la inceput? Mai esti la fel de eleganta? Mai ai lucruri noi si interesante de discutat? Mai esti dispusa la nebunii sexuale? E logic ca o relatie se schimba atunci cand oamenii implicati in ea se schimba. Vezi daca tu nu te-ai schimbat cumva in rau si daca asta nu-l face pe el sa se uite dupa alte femei.

9. Pentru ca au fost inselati.Mai rar. In general, ei sunt cei care inseala. Totusi, o relatie anterioara in care au fost tradati le poate lasa urme serioase si ii poate face sa aiba o atitudine vindicativa la adresa tuturor femeilor. Pot fi vindecati de acest mod de a gandi cu multa rabdare si dovezi constante de fidelitate.

10. Cand nu mai iubesc.E grav, e dureros, dar e si un motiv foarte comun pentru care barbatii inseala. Trucuri pentru a recastiga dragostea celui de langa tine nu exista, fiecare relatie e unica si numai cei implicati stiu ce i-a unit de la bun inceput. Poti sa lupti, sau poti sa-ti vezi de viata ta, important e sa faci cum e mai bine pentru tine, deoarece, cand te-a inselat, el s-a gandit intai la binele lui.

vineri, 16 mai 2008

Cele mai puternice 10 marci de lux ale lumii

Daca banii fac lumea sa se miste, urmatoarele 10 brand-uri ar putea fi considerate un combustibil pe cinste. Forbes a realizat un top al celor mai profitabile zece marci de lux din toata lumea, avand la baza rezultatele ultimului studiu BrandZ. Care sunt cele mai scumpe articole de imbracaminte, bauturi, ceasuri sau bijuterii, afla in continuare.

10. Fendi

Valoarea brand-ului: 4,67 milioane de dolari.

Fendi, detinut de Karl Lagerfeld, s-a impus pe piata prin producerea unui numar mare de genti, de la stilul Baguette al anilor '90, pana la "B Bag", lansat in 2005. Compania a inceput sa produca din nou gentile Baguette, multumita lungmetrajului "Totul despre sex", a carui lansare va avea loc luna aceasta. Brand-ul a devenit cunoscut cu ajutorul personajului Carrie Bradshaw si al prietenelor ei din serialul produs de HBO.


9. Moët & Chandon

Valoarea brand-ului: 4,95 miliarde de dolari
Spre deosebire de restul brand-urilor de sampanie, care au inceput sa se demonetizeze, Moët continua sa fie servita doar la petreceri si evenimente exclusiviste. Compania, detinuta de Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), a avut o recenta actiune de marketing in care a deschis, pentru foarte putin timp, un magazin pop-up in New York. (n.r. In marketingul pop-up se deschid amplasamente, timp de cateva ore sau zile, in care clientii pot cumpara anumite produse. Timpul scurt in care ai "sansa" de a face cumparaturi da produsului respectiv un caracter select). Acolo, cumparatorii au putut achizitiona, in exclusivitate, sticle de Moët, numele marcii avand incrustate cristale Swarovski.

8. Armani
Valoarea brand-ului: 5,12 miliarde de dolari.
Desi brand-ul Armani a fost 'adulmecat' in trecut de catre companii mari precum LVMH, in vederea cumpararii de actiuni, creatorul de moda a refuzat. Armani, designerul miliardar, a ales ca afacerea sa ramana privata si sa evite presiunea pe care ar fi creat-o alti actionari. In schimb, acum se concentreaza sa isi extinda brand-ul si pe lifestyle, incheind contracte cu Samsung sau deschizand hoteluri, centre de spa si restaurante Armani.

7. Hennessy

Valoarea brand-ului: 5,4 miliarde de dolar
Departamentul vinurilor si bauturilor spirtoase al LVMH a inregistrat o scadere a incasarilor de 7,1% pentru primele 3 luni din 2008, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2007. Oricum, brand-ul lor de coniac - Hennessey - a fost o bila alba, prinzand bine la publicul din Rusia, China si Vietnam. Mai ales in China, coniacul a devenit reprezentativ pentru un anumit statut social inca de cand a fost adus in porturile asiatice, acum 200 de ani, de catre corabierii francezi. In aceasta tara, o sticla de Hennessy reprezinta un cadou de nunta foarte ravnit.

6. Rolex

Valoarea brand-ului: 6,28 miliarde de dolari

Este usor sa-ti dai seama de ce firma elvetiana de ceasuri Rolex fabrica probabil cele mai falsificate produse de pe planeta. Ceasurile de o calitate superioara aduc Rolex un venit de circa 3 miliarde de dolari anual, potrivit unui studiu. Noii imbogatiti din Rusia si China contribuie la rotunjirea veniturilor companiei.
5. Chanel

Valoarea brand-ului: 8,67 miliarde de dolari.
Una dintre putinele companii private din aceasta lista, Chanel este un brand echilibrat: continua sa satisfaca exigentele clientilor in varsta, atragandu-i in acelasi timp pe tinerii care vor sa fie la moda. Doamnele elegante prefera costumele clasice, in timp ce fetiscanele aleg rochiile pline de viata ale designerului Karl Lagerfeld. Iar productia de haute couture a companiei este in plina dezvoltare. La sfarsitul lui 2007, presedintele departamentului de moda Chanel, Bruno Pavlovsky, a spus ca anul trecut compania a avut cele mai mari vanzari de produse create manual. S-au vandut cu 20% mai multe rochii haute couture in comparatie cu 2006. Un contract de colaborare cu producatorul de ochelari de soare Luxotica nu face decat sa mai ingrase conturile Chanel.

4. Cartier

Valoarea brand-ului: 9,29 miliarde de dolari

Diamantele Cartier stralucesc cel mai tare. Producatorul francez de bijuterii, filiala a Richemont, a raportat, in ultimul an, cresterea incasarilor la nivel global. Departamentul de bijuterii al Richemont, care include marcile Cartier si mai putin cunoscutul Van Cleef si Arpels, a inregistrat un profit de 4,2 milioane de dolari in 2007, cu 9% mai mult decat in anul precedent.

3. Gucci

Valoarea brand-ului: 9,34 miliarde de dolari

Gucci, detinut de gigantul francez PPR, a avut mai putine incasari decat ar fi fost de asteptat pentru primele 3 luni ale acestui an. Insa daca vorbim de notorietatea brand-ului, Gucci se descurca foarte bine, arata Millward Brown, o agentie de cercetare a brandurilor. Alte marci de fashion din portofoliul Grupului Gucci s-au descurcat, totusi, mai bine: designerul Alexander McQueen a inregistrat pentru prima oara un profit de cand a fost cooptat in Grup, in 2004, iar Stella McCartney isi extinde activitatea si in India. In primele 3 luni din 2008, Bottega Veneta - producator de genti si portofele din piele - a avut un profit cu 31,5% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

2. Hermès
Valoarea brand-ului: 9,63 miliarde de dolari
Marca franceza Hermès este cotata la Bursa Pariziana, insa familia din spatele brand-ului inca mai detine 29% din actiuni. Multi analisti cred ca acesta este unul dintre motivele pentru care brand-ul continua sa creasca. Gentile si geamantanele sunt inca produse manual in Franta, acesta fiind motivul pentru care cel mai simplu model de geanta Birkin costa de la 8.000 de dolari in sus, afirma reprezentantii companiei. Hermes s-a descurcat bine si cu produsele mai putin costisitoare: esarfe din matase, bratari si prosoape de plaja se vand exclusiv online.
1. Louis Vuitton

Valoarea brand-ului: 25, 74 miliarde de dolari
Cresterea celui mai cunoscut brand al grupului francez LVMH nu poate fi oprita de nimic, nici de o depreciere puternica a monedei euro, nici de o economie nesigura a Statelor Unite. Pe departamentul de moda si accesorii, in care se incadreaza Louis Vuitton, grupul LVMH a inregistrat, in primele 3 luni ale 2008, un profit de 2,3 miliarde de dolari, cu 7,1% mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2007.

Copilul - vârcolac trăieşte în India






Un copil indian suferă de o boală genetică rară care, din naştere, îl face să semene cu un vârcolac. Se crede că în toată lumea doar 50 de oameni mai suferă din cauza acestei afecţiuni. Familia lui Pruthviraj Patil a încercat să îl vindece pe acesta, folosind o gamă largă de tratamente, de la homeopatie, Ayurveda, până la moderna chirurgie cu laser. Totuşi, niciunul dintre ele nu a dat rezultate. Părul des care îi acoperă faţa i-a adus lui Pruthviraj multe priviri strâmbe şi batjocură. Din această cauză el îşi părăseşte foarte rar satul originar, fiindu-i frică de răutatea străinilor. „Aş vrea să scap de păr, dar chiar şi după tratamentul cu laser creşte înapoi. Doctorii nu au răspunsuri”, s-a plâns micul indian. Deşi unii îl văd ca pe un zeu, alţii spun că micul vârcolac este un semn rău, din cauza apariţiei sale unice. (A.M.V.)

Ei isi doresc Oscarul porno








Romancele Sandra Romain si Clara G.(foto1) sunt nominalizate anul acesta la premiile AVN, echivalentul premiilor Oscar in domeniul cinematografiei XXX. Cele doua tinere au in palmares cateva astfel de premii, dar si zeci de nominalizari.
Pe 12 ianuarie, la Las Vegas, SUA, are loc cea de-a 25-a editie a premiilor AVN, echivalentul premiilor Oscar in domeniul pornografiei. Doua romance au reusit sa se numere, anul acesta, printre nominalizate: Clara G. si Sandra Romain.Clara G. a primit o nominalizare la categoria 'Cea mai buna actrita straina', iar Sandra Romain la 'Cea mai buna scena de sex in grup', in filmul 'Sex & Violins'. Si la editia de anul trecut cele doua romance au fost nominalizate la mai multe categorii si au plecat acasa, fiecare, cu cate un premiu AVN. Industria XXX din America este cel mai bine dezvoltata din lume, iar filmele facute peste Ocean au bugete aproape uriase pentru acest gen. Cele mai multe filme porno produse in America sunt distribuite pe Internet, motiv pentru care actorii care joaca in aceste productii se bucura de notorietate. Insa actorii cunoscuti din Europa pot lucra in America doar daca beneficiaza de green card.








Romanca Sandra Romain (foto2) a devenit cunoscuta in industria porno din America la scurt timp dupa ce s-a stabilit acolo. Ea este supranumita acum 'regina sexului anal', majoritatea filmelor in care apare continand scene de acest gen. Nascuta pe 26 martie 1978, la Timisoara, Sandra a lucrat timp de patru ani in industria porno europeana, dupa care s-a mutat definitiv in America.




Titus Steel: "Orice actor si-ar dori sa castige"
Romanul Titus Steel, cel mai cunoscut actor porno de nationalitate romana, ne-a marturisit ca importanta acestor premii in domeniul XXX este uriasa. 'Sunt cele mai importante premii din industria XXX de pe continentul american. In SUA, sunt echivalentul, in domeniul pornografiei, al premiilor Oscar. In Europa se decerneaza premiile Venus. Orice actor si-ar dori sa castige macar o data un premiu AVN', ne-a marturisit Titus.

joi, 15 mai 2008

arsenic eficient pentru vindecarea leucemiei ...


Un italian de la Universitatea Harvard din Boston a descoperit un tratament pe bază de arsenic eficient pentru vindecarea leucemiei mieloide cronice. Tratamentul distruge celulele primare tumorale, care sînt rezistente la terapiile clasice ale cancerului.

Combinat cu chimioterapia, tratamentul pe bază de arsenic vindecă cu succes leucemia mieloidă cronică, o formă de cancer al sîngelui. Aceasta este concluzia la care a ajuns prof. dr Pier Paolo Pandolfi, de la Universitatea Harvard, în urma unor studii riguroase asupra celulelor tumorale.

MEDICAMENT. Studiile prof. dr Pandolfi au scos la iveală că în leucemia mieloidă cronică sînt implicate mai multe categorii de celule tumorale. Unele dintre acestea atacă imediat celulele sănătoase şi duc la declanşarea afecţiunii. Altele, mai puţine la număr, lucrează "sub acoperire", după cum arată Pier Paolo Pandolfi. Acestea din urmă, numite celule primare tumorale, nu acţionează imediat, ci rămîn într-o stare latentă, aşteptînd momentul propice pentru a ataca. Deoarece au capacitatea de a rămîne inerte o perioadă nedeterminată, celulele primare tumorale scapă nevătămate de acţiunea chimioterapiei. Iar după un anumit interval de timp, aceste celule devin active, ducînd la recidiva leucemiei.

PROTEINĂ. Mecanismul supravieţuirii celulelor primare tumorale a fost dezvăluit recent de o echipă de cercetători de la Centrul Medical Beth Israel Deaconess. Starea latentă a acestui tip de celule, care le protejează de acţiunea chimioterapiei, este dată de o proteină supresoare tumorală, cunoscută sub numele de PML.

Or, în această descoperire intervine prof. dr Pandolfi cu noua sa terapie. Astfel, tratamentul pe bază de arsenic inhibă proteina PML, iar celulele primare tumorale devin active, făcînd posibilă distrugerea lor cu ajutorul chimioterapiei. Terapia prof. dr Pandolfi constă în administrarea unui agent pe bază de arsenic utilizat în medicina tradiţională chineză. În urma testelor clinice, s-a dovedit deja că acest tratament nu prezintă efecte secundare majore.



Celulele canceroase
Leucemia este un cancer al sîngelui, manifestat prin creşterea haotică a numărului de leucocite (globule albe). În timp, celulele canceroase ajung să înlocuiască celulele normale (leucocitele, hematiile şi trombocitele). Există patru tipuri de leucemie: leucemia mieloidă cronică, leucemia acută mieloidă, leucemia limfoidă cronică şi cea acută limfoidă, cea mai frecventă la copii. Leucemia mieloidă cronică afectează în special adulţii şi are o evoluţie lentă. Pacienţii nu prezintă simptome ale bolii timp de cîteva luni sau chiar ani, pînă la intrarea într-o etapă a bolii în care celulele tumorale se răspîndesc cu rapiditate. Numeroşi pacienţi diagnosticaţi cu leucemie mieloidă cronică urmează chimioterapie pentru distrugerea celulelor canceroase.

Trouble, cel mai bogat bichon din lume...



Trouble, cel mai bogat bichon din lume, este unul dintre cele mai detestate animale, primind zeci de amenintari cu moartea in fiecare zi. Cu o avere estimata la 12 milioane de dolari si un ''cotet'' cu 28 de dormitoare, protectorii catelusei au decis ca este cel mai bine ca ea sa se retraga o vreme din lumina reflectoarelor. Pentru a nu fi rapita sau ucisa, Trouble a fost dusa, in cel mai mare secret, intr-o locatie necunoscuta din Florida, unde este pazita permanent. Unele voci sustin chiar ca intregul sistem de securitate pus la punct pentru Trouble rivalizeaza cu cel al presedintelui Bush.
Bichonul a fost principala beneficiara a testamentului miliardarei Leona Helmsey, care a murit in luna august. Catelusa a mostenit o resedinta de 28 de dormitoare si 12 milioane de dolari, in dauna nepotilor excentricei bogatase.
Supranumita "Regina Raului" de catre tabloide, Leona a cheltuit sume exorbitante cu ingrijirea lui Trouble. Numerosi fosti angajati ai sai s-au plans ca au fost muscati de animal, fara ca Helmsley sa ia vreo masura.
Menajera romanca a lui Helmsley, Zamfira Sfara, sustine ca dragostea aratata cainelui de datora faptului ca Leona credea ca fostul ei sot, Harry, comunica cu ea prin intermediul cainelui. ''Leona voia ca toata lumea s-o iubeasca, dar stia ca nimeni nu o iubeste. Cainele a inlocuit aceasta dragoste'', a comentat femeia.
Patrupedul Trouble a fost cel mai important beneficiar al testamentului, in vreme ce fratele si doi dintre nepotii miliardarei au primit sume mult mai mici. Alti doi nepoti nu s-au ales cu nimic.

Motivul apare in testament: "Stiu ei de ce".
Potrivit unui angajat desemnat sa aiba grija de administrarea averii catelusei, cheltuielile cu paza, hrana, ingrijirile medicale si distractia lui Trouble ajung la 300.000 de dolari anual. Dupa moartea catelului, averea va fi donata unor organizatii caritabile, iar Trouble va fi ingropata alaturi de stapana sa.

miercuri, 14 mai 2008

Un milion de euro, furaţi de pe eBay de puşti din Piteşti şi Vâlcea


Peste un milion de euro furaţi de pe site-ul de licitaţii online eBay: acesta este bilanţul reuşit de două grupări formate din puşti cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani. Luni dimineaţă, mascaţii de la BCCO Piteşti au demarat operaţiunea “Univers I” şi au dat buzna în 38 de locaţii din oraşele Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, reţinând 14 tineri implicaţi în escrocherii pe scară largă pe eBay.

Modul de acţiune al celor două grupuri era simplu dar eficient: puştii pătrundeau fără drept în diferite sisteme informatice, după care orga­nizau licitaţii fictive pe eBay, “vânzându-le” diverşilor străini amatori de chilipiruri produse cum ar fi telefoane mobile sau camere video de ultimă generaţie, la preţuri fără concurenţă. Evident, după ce cumpărătorul făcea plata, vânzătorul dispărea fără urmă.

În acest fel, membrii celor două reţele au strâns peste un milion de euro, pe care i-au investit în apartamente şi maşini de lux. Cele 38 de descinderi au dus la identificarea a 6 BMW-uri seria 5 şi a unui Volkswagen Passat care fuseseră cumpărate recent cu banii obţinuţi în acest mod. La percheziţii au mai fost găsiţi 14.890 de lei, 46.850 de euro şi 2.100 de lire sterline. Evident, au fost confiscate numeroase calculatoare şi lapto­puri: în momentul descinderilor majoritatea erau conectate la internet, iar unii dintre posesori au fost surprinşi chiar în momentul în care făceau escrocherii pe eBay.

Băieţii începuseră deja să se simtă gangsteri în toată firea, aşa că unii îşi procuraseră şi arme. Ieri, procurorii din cadrul Biroului Teritorial Argeş al D.I.I.C.O.T. i-au prezentat pe cei 14 membri ai celor două reţele Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul a emis mandate de arestare pentru 29 de zile. Alţi doi membri ai bandelor, încă minori, vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Gigi Becali acopera cu aur biserica de la Maglavit


Gigi Becali a cheltuit aproape jumatate de milion de euro cu finisarea bisericii de la Maglavit, pe care a acoperit-o deja pe mai multe sute de metri patrati cu aur de 22 de carate, scrie Libertatea.In sezonul ghioceilor lui 2006, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat public ca `Daca Steaua trece de Betis Sevilla, voi acoperi cu aur bazilica sfanta din Maglavit`. Steaua a invins atunci si iata ca Gigi Becali nu a uitat promisiunea facuta. Ridicata in vara lui 1935, la Maglavit, judetul Dolj, in poiana in care ciobanul surdo-mut Petrache Lupu, a declarat in fata multimii ca l-a vazut pe Dumnezeu, bazilica a fost daramata mai incolo de comunisti, reconstructia ei incepand in urma cu cativa ani.

Sursa: ziare.com

Un criminal e mai bogat ca Bill Gates


Incredibil. Dawood Ibrahim are o avere de peste 58 de miliarde de dolari, bani facuti din trafic de droguri, extorcare si bande de asasini platiti

Desi pare greu de crezut, magnatul american Bill Gates, fondatorul celebrei companii Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, are o avere mai mica decat a unuia dintre cei mai cautati criminali de pe planeta. Este vorba de indianul Dawood Ibrahim, in varsta de 53 de ani, a carui avere este estimata la peste 58 de miliarde de dolari, cat detine omul de afaceri american. Dawood ocupa pozitia a patra in topul celor mai cautati criminali din lume, conform revistei americane "Forbes", alaturi de temutul lider al gruparii teroriste Al-Qaeda, Osama ben Laden si alti delicventi care au speriat mapamondul. Dawood este seful D-Company, o retea internationala care se ocupa cu trafic de droguri, extorcare si care are bande speciale de asasini platiti dispusi sa ia viata oricui pentru o suma importanta de bani. De altfel, reteaua al carei cap este indianul constituie cea mai temuta banda de criminali din sudul Asiei.

25 de nume false si 11 pasapoarteIn fisa pe care Dawood Ibrahim o are la Interpol este mentionat faptul ca indianul, care a scapat de fiecare data de agentii aflati pe urmele lui, foloseste 25 de identitati false si 11 pasapoarte. Capturarea lui este cu atat mai dificila, cu cat se spune ca indianul isi face operatii estetice la fiecare doi ani tocmai pentru a ingreuna identificarea lui. "In India este considerat inamicul public numarul unu. De altfel, exista banuieli ca el ar fi fost cel care a stat in spatele atentatelor de la Bombay din 1993, in urma carora au murit 257 de persoane", a declarat un reprezentant al guvernului indian. Dawood a facut chiar si afaceri la Bollywood, cetatea filmului indian, unde a spalat bani, imprumutand sume importante producatorilor de pelicule aflati in impas financiar. Indianul e banuit ca ar fi in spatele atentatelor teroriste de la Bombay din 1993, in care au murit 257 de persoane

Topul celor mai sigure cinci puscarii din Romania


Numarul mare de evadari din ultimele luni a scos la iveala punctele slabe cu care se confrunta multe dintre puscariile cu regim de maxima siguranta din Romania. Recordul negativ in acest sens il detine Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce, in urma cu doua saptamani, doi detinuti extrem de periculosi au smuls gratiile celulei unde erau inchisi si au sapat un tunel pe sub un gard, profitand de neatentia gardienilor. Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a intocmit, insa, si un top al celor mai sigure puscarii din Romania, din care, sustin reprezentantii institutiei, nu se poate evada. Pe primul loc in acest clasament se afla Penitenciarul Bucuresti-Rahova, unde isi ispasesc pedepsele cei mai periculosi criminali si talhari din Romania, precum Pierre Franiois Sgueglia. Inceput in 1991 si dat in folosinta in etape din 1997, el a fost conceput dupa cele mai moderne standarde de siguranta. "Pe langa constructia propriu-zisa, penitenciarul este dotat si cu un sistem performant de supraveghere video. Practic, de cand a fost finalizat, de la Rahova nu a evadat nimeni", a precizat Johanna Popescu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Rahova. Daca pe primul loc al topului se situeaza cea mai noua puscarie din Romania, pozitia secunda este ocupata de unul dintre cele mai vechi centre de detentie din tara, Gherla, care cuprinde si cladiri datand din 1540. Cea de-a treia pozitie a topului a revenit Penitenciarului Craiova, unde este incarcerat Constantinos Passaris. Grecul, considerat unul dintre cei mai periculosi criminali din Europa, s-a laudat ca va evada asa cum a facut-o si in tara natala, insa reprezentantii puscariei din Banie au declarat ca nu isi fac griji deoarece in istoria de 110 ani a penitenciarului de aici nu a reusit sa fuga niciun detinut.
Inchisori din care nu se poate evada:

1 Penitenciarul Rahova

2 Penitenciarul Gherla

3 Penitenciarul Craiova

4 Penitenciarul Giurgiu si Penitenciarul Arad

5 Penitenciarul Aiud Celebritati.

Printre cei care isi ispasesc pedeapsa in Penitenciarul Rahova se numara Pierre Franiois Sgueglia si Miron Cosma

Cei mai periculosi virusi informatici din 2007


Laboratoarele BitDefender claseaza troianul Peed ("Storm Worm" sau "Nuwar") pe prima pozitie in Top 10 Amenintari Informatice ale anului 2007.

Conform statisticilor, raspandirea troianului de tip bot il pozitioneaza mai sus cu peste 10% din totalul detectiilor din ultimele 12 luni, fata de intreaga categorie de profil a troienilor downloader, arata Realitatea Tv intr-un material preluat din revista Chip. Daca este infectat cu acest troian, computerul functioneaza mai lent si multiple fisiere ascunse cu denumiri aleatorii apar in fiecare director din sistem. in acest timp, troianul Peed se transmite si altor calculatoare, prin diferite metode - de exemplu, infectand fisiere executabile legitime, care mai apoi sunt copiate de la un utilizator la altul, sau trimitand e-mailuri infectate catre adrese recoltate chiar de pe calculatorul victimei. In Top 10 al celor mai intalnite tipuri de spam din 2007, se evidentiaza aparitia spam-ului politic, despre care analistii spun ca in 2008 va creste semnificativ, in conditiile in care se apropie alegerile prezidentiale din S.U.A. Familia Netsky domina categoria virusilor care se transmit prin e-mail, ocupand trei pozitii separate, ceea ce face ca Netsky.P sa fie, probabil, cel mai daunator si longeviv mass-mailer al tuturor timpurilor. In categoria virusilor traditionali, BitDefender considera ca virusul polimorf Sality.M este cea mai periculoasa amenintare a anului. Aparut in august 2007, el a ajuns pe locul 6 in top. Dintre virusii care infecteaza fisiere, cel mai raspandit este Virtob.2., relativ inofensiv, dar care are tendinta de a infecta acelasi fisier de mai multe ori, distrugandu-l, in final. BitDefender top 10 amenintari informatice ale anului 2007: 1. Trojan.Peed.Gen 2. BehavesLike:Trojan.Downloader 3. Win32.Netsky.P@mm 4. Trojan.Peed.A 5. Win32.Nyxem.E@mm 6. Win32.Sality.M 7. Win32.NetSky.D@mm 8. Win32.Virtob.2.Gen 9. Win32.Netsky.AA@mm 10. Trojan.Peed.P

Bani online in romania fara investitie




Automatizarea unei afaceri pe internet e importanta in fazele cand aceasta este de succes si ai multi clienti sau vizitatori, dupa caz. Prin automatizarea afacerii castigi mult timp pe care-l poti utiliza cu succes in alta parte. Pe de alta parte consumatorul primeste un raspuns prompt si asta ii confera un grad de siguranta referitor la afacerea ta.
Automatizarea se face de la prima faza, cand un utilizator intra pe pagina ta si mai doreste informatii suplimentare, pana la finalizarea procesului de vanzare, cand utilizatorul poate face o comanda plateste on-line si primeste produsul, indeferent de ora cand se deruleaza tranzactia. Pentru prima faza solutia este autoresponderul. Autoresponderul este un program , care permite trimiterea e-mailurilor la intervale de timp dorite.In functie de autoresponderul folosit poti configura un numar limitat sau nelimitat de campanii, un numar dorit de e-mailuri (follow up), care vor fi trimise la parametrii setati de tine, catre utilizatori. De obicei primul e-mail este trimis instantaneu dupa ce utilizatorul il activeaza. Activarea se face cand utilizatorul se inscrie pentru un curs, devine membru al unui site, etc. Autoresponderul ii va trimite un mesaj de confirmare si un link de activare.Cand ai 2-3 clienti te poti descurca fara autoresponder, de la 10 in sus e mai greu, pe la 30 e aproape imposibil.Cele mai bune autorespondere sunt Get Response si Aweber. Faceti un test, inscrie-ti-va la cateva cursuri pe net si o sa vedeti, ca cele mai frecvente mesaje o sa le primiti prin intermediul Get Response si Aweber. Ambele au o perioada de testare gratuita de 30 zile, cursuri, manuale PDF. Get Respons are si o varianta gratuita. Daca folosesti varianta gratuita, in mesajele tale vor aparea relamele altor utilizatori, care beneficiaza de varianta Get Response platita. Si invers, daca esti utilizator Pro reclamele tale vor fi afisate in mesajele trimise de membrii ce folosesc varianta gratuita
Daca ai un site nefinanciar poti folosi cu succes un autoresponder gratuit, ex. FreeAutobot. Daca ai un site comercial, plateste unul, sa nu apara in mesajele tale reclamele altcuiva, sau eticheta "Free autoresponder". Unele companii ce ofera servicii de web hosting includ si autorespondere.Text original de pe http://www.bani-pe-net.net/

Casino Royale


Al 21-lea film din faimoasa serie se concentrează pe începuturile carierei de spion a lui James Bond, proaspăt promovat la statutul de 007. Pregătiţi-vă pentru un Bond mai vulnerabil şi mai puţin experimentat, în interpretarea fără cusur a lui Daniel Craig.
Articol de:
Gabriela Groza21.04.2008
După mai bine de 40 de ani de la lansarea primului film cu agentul 007, regizorul Martin Campbell aduce o faţă nouă personajului, în ciuda faptului că scenariul a fost scris iniţial pentru Pierce Brosnan. Audiţiile pentru rolul principal s-au întins de-a lungul a doi ani, printre cei 200 de potenţiali “bonzi” numărîndu-se Hugh Jackman, Clive Owen ori Goran Visnjic. Alegerea lui Craig (care nu se potrivea cu imaginea carismatică a agentului brunet, înalt şi chipeş închipuit de Ian Fleming) a stîrnit un val de pro­teste şi campanii “anti-craig”, fanii ameninţînd că vor boicota filmul. Nu s-a întîmplat aşa – dimpotrivă, pelicula şi interpretarea actorului britanic fiind apreciate de critici şi spectatori deopotrivă, căci încasările de aproape 600 de milioane dolari l-au transformat în cel mai bine vîndut film din serie. Nici alegerea noii Bond girl nu s-a dovedit uşoară, franţuzoaica Eva Green avînd drept contracandidate nume mari precum Angelina Jolie, Charlize Theron sau Audrey Tautou.

Un început pentru toate “Casino Royal” e primul film din serie distribut oficial în cinema­tografele din tot cuprinsul Chinei, primul care are un sequel direct, “Quantum of Solace” (2008), primul care nu începe cu faimoasa imagine a unui pistol, primul în care James Bond e blond şi e mai tînăr decît însăşi seria (Craig avînd doar 37 de ani) şi primul film care nu se termină cu imaginea fetei.

Si ceva pentru cei ce stiu sa aprecieze muzica secolului XXI

">

Un motiv in pus sa folosesti prezervativul...=))

">

Cea mai tare reclama posibila in Romania ....

">

Alegeti sotia perfecta sau mai bine zis ....cosmarul perfect...:-S






Ce ati alege dintre















- o culturista cu fata de lumanare topita






- niste balerine ca fulgul...fulg de peste 200kg






- si alte aratari

Laura Vlad este cea mai sexy motociclista. Sau cel putin asa o spune titlul de Miss Moto pe care il detine de curand.


Are 20 de ani, si la 18 si-a luat atat carnet de conducere categoria B, cat si categoria A, iar de atunci este nedezlipita de chopperul sau de 250 cm3. Totusi, isi doreste, cat de curand, unul mai mare, o Honda Hornit 600. Dupa ce a aflat de concursul respectiv de pe forumul motociclistilor, Laura a ajuns printre cele 10 finaliste, si apoi a castigat titlul cel mare.
Nu a fost nevoie sa-si demonstreze inde manarea, dar a trecut printr-o proba de cunostinte ge ne rale despre motoare, careia a reusit sa-i faca fata fara probleme, pentru ca este mereu la curent cu ce e nou in domeniu. Pe langa revistele de specialitate, colectioneaza si machete de motociclete, si nu rateaza nici un campionat de motociclism.
Concurentul preferat? Mai incape indoiala? Rossi, evident! Cand nu e calare pe motocicleta, e in salile de curs ale Institutului Bancar Roman sau il asteapta pe tatal ei, care ii mai "imprumuta" motorul din cand in cand. "Dupa ce mi-am luat eu carnet, l-am molipsit si pe tata, si uneori imi mai fura motocicleta."
Avem un articol despre penisuri foarte mici. Tu ce crezi, marimea conteaza?
Da. Totul e de potrivire aici.
Avem un citat incitant cu un tip care face turul lumii pe motocicleta. Tu ai porni intr-o astfel de expeditie pe motocicleta?
Da, chiar imi place sa cala toresc, si mai ales cu motocicleta. E chiar frumos, e o senzatie de nedescris!
Mai avem si un material despre efecte speciale in filme. Tu ce cascadorii stii sa faci?
Deocamdata nu am incercat nici una. Si nici nu vreau sa-mi stric motocicleta pentru cine stie ce.

In timp ce urmareau un maniac al vitezei politistii au ramas fara benzina...evidenta ala mai fraier a fost nevoit sa impinga masina pana la o benzinarie.....


alt="Click for Galaţi, Romania Forecast" height=50 width=150 />