duminică, 18 mai 2008

9 mituri legate de sex si organele sexuale ...



1. O parte din penis se afla in interiorul corpului


Adevarat! In partea de sus se afla glandul penisului, care se continua apoi in abdomen, facand acordul penisului cu corpul. De-a lungul penisului de gasesc trei venisoare cu tesut spongial, a caror functie este de a se dilata si de a se iriga cu sange atunci cand organul sexual este stimulat.


2. Durata erectiei este proportionala cu lungimea uzuala a penisului


Fals! Un penis care este mic in stare fleasca, va deveni de marime medie atunci cand va fi in erectie. Masurile medii ale penisului sunt:-in stare fleasca, la temperatura camerei: intre 7 si 10cm. Penisul se va zbarci pe masura ce temperatura va scadea;-in erectie: intre 12 si 18cm lungime iar diametrul intre 3 si 4cm (cu circumferinta de la 9 la 13cm).


3. Un penis mic ofera de asemenea o placere minima


Adevarat si Fals! Ceea ce conteaza este cat de bine se potriveste penisul intr-un vagin. Un penis lung intr-un vagin redus va deveni foarte inconfortabil, in timp ce un penis mititel intr-un vagin larg, va deveni mai putin stimulat. Asadar, indiferent de marimea penisului, poati avea parte de un sex fermecator, atata timp cat exista compatibilitate intre organul sexual si vagin.


4. Poti rani un penis in erectie


Adevarat! Aceasta se poate intampla in special in timpul sexului robust, si poate deveni de asemenea foarte dureros. Ranile produse asupra penisului pot varia de la rupturi usoare a tesuturilor interne, ce se vor vindeca singure in cateva saptamani, dar se poate ajunge la probleme mult mai serioase ce vor avea nevoie de ingrijiri medicale speciale.. In cazuri mai serioase, penisul se va umfla si va capata o culoare vinetie.


5. Testiculele normale au exact aceeasi marime fiecare


Fals! Contrar asteptarilor, majoritatea barbatilor au testiculul stang mai mare decat testiculul drept, existand si varianta inversa, la fel cum e si cazul femeilor care au un san mai mare decat celalat.Este bine de stiut: nu te ingrijora daca partenerul tau are doar un singur testicul, este un lucru mult mai comun decat crezi, iar acesta nu ii afecteaza deloc potenta si nici nu duce la sterilitate!


6. Scrotul protejeaza testiculele si ii mentin temperatura


Adevarat! Scrotul regleaza temperatura testiculelor, reduce frigul si le relaxeaza la caldura. Asta inseamna ca atunci cand temperatura este mai joasa, testiculele se vor inchide inspre interiorul corpului, astfel temperatura lor ideala de 33°C, va fi mai usor de mentinut, care este putin mai mica decat temperatura normala o corpului, si va ajuta astfel ca sperma sa ramana sanatoasa. Nu uita ca scrotul se afla intr-o zona erogena si este de asemenea foarte sensibil la atingere.


7. Poti sa faci ca lichidul seminal sa nu contina spermatozoizi


Adevarat! Poti sa faci ca acest lucru sa se intample, insa nu si fara sa eviti “cutitul”. Vasectomia include taierea canalului care poarta sperma din testicule, pentru a preveni existenta ejacularii, facand astfel ca barbatul sa devina steril. Dupa operatie, sperma ejaculata nu va mai contine spermatozoizi, cu toate acestea insa, va trebui sa mai treaca un an de zile pentru ca acest proces sa fie sigur 100%.


8. Lichidul seminal se produce in testicule


Fals! Testiculele produc sperma, care este doar o mica parte din ceea ce vedem la ejaculare. Lichidul seminal contine secretii din mai multe organe, incluzand prostata si alte glande cooperative, care impreuna ajuta la hranirea si la protectia spermei.


9. Glanda prostatei este foarte sensibila


Adevarat! Unii experti sustin faptul ca aceasta glanda este echivalentul masculin al punctului G, oferind placeri intense atunci cand este stimulat. Incearca sa introduci un deget curat in anus, presand apoi in directia burtii. Cativa centimetri mai sus, va trebui sa gasesti un mic nodul de marimea unei alune, care este prostata.

Niciun comentariu:



alt="Click for Galaţi, Romania Forecast" height=50 width=150 />