sâmbătă, 17 mai 2008

Dece inseala barbatii ... aveti 10 motive


1. Pentru ca au ocazia.Putin barbati rezista tentatiei, atunci cand o femeie atragatoare li se ofera pe tava. Sigur, nu se vor indragosti de ea, dar nici nu vor spune cu usurinta "nu" unei partide de sex fara efort si fara obligatii. Daca stii ca iubitul tau este frecvent supus, prin natura meseriei, de exemplu (are multe colege, sau face multe deplasari), tentatiilor, ai grija ca el sa fie foarte constient ca tu nu i-ai trece cu vederea o aventura.

2. Pentru ca natura nu i-a facut monogami.Ca pe noi. Yeah, right! Parca dupa o lunga perioada cu acelasi barbat noua nu ni se mai scurg ochii dupa cate un mascul bine lucrat la sala si intolit de firma? Diferenta e ca femeile nu lasa atat de usor hormonii sa preia functiile creierului. Pe cand barbatii, bietii de ei, chiar nu se pot abtine. Daca prietenul tau iti vine cu astfel de teorii, spune-i ca il intelegi perfect, pentru ca si tie iti vine foarte greu sa rezisti avansurilor noului tau coleg de birou. S-ar putea sa vezi ca ii trec rapid fumurile de macho.

3. Pentru ca nu snt satisfacuti sexual de partenerele lor.Se spune ca cine are ce manca acasa, nu merge la restaurant. Ai grija ca relatia voastra sexuala sa fie una incitanta si bazata pe comunicare. Asta nu inseamna sa te transformi in jucaria lui erotica, dar e important ca el sa stie ca poate discuta orice cu tine si ca esti libera in gandire.

4. Pentru ca au partenere cicalitoare.Aici trebuie sa plecam capul si sa recunoastem ca, macar o data in viata, ne-am cicalit partenerul. Barbatii se tem de discutii, iar femeile le indragesc prea mult. Nimic nu ucide pasiunea mai tare decat cicaleala. E preferabila o cearta cu farfurii sparte de pereti decat o melitare interminabila. Orice lucru se poate discuta calm. Daca stii ca ai acest defect, sa nu te miri daca iubitul tau isi va cauta consolarea in bratele alteia care stie sa puna problemele intr-un mod mai elegant si mai feminin.

5. Pentru ca au mai facut-o si li s-a iertat.Daca ai fost inselata si totusi iti vrei iubitul inapoi, ai grija sa-l treci prin foc si para inainte de a-l ierta. Nu trece prea repede cu vederea o tradare doar de teama de a nu ramane singura, pentru ca asa iti pregatesti conditiile pentru o noua suferinta.

6. Pentru ca e interzis si, prin urmare, incitant.Multora le plac senzatiile tari si unii ajung sa insele nu neaparat de dragul ceilalte femei, ci pentru ca li se pare interesanta vanatoarea. Daca ai un astfel de barbat langa tine, ai grija sa nu-i dai niciodata impresia ca te-a cucerit definitiv. Daca se va simti mereu impulsionat sa te seduca si sa te impresioneze, nu se va gandi la alte relatii. In cazul in care si tie iti plac astfel de jocuri, poate ai gasit omul care iti trebuie.

7. Ca sa-si confirme valoarea de masculi.Multi barbati aflati in relatii de lunga durata doresc sa afle daca mai pot cuceri alte femei, daca mai sunt seducatori. Pentru noi e mai usor sa obtinem aceasta confirmare: un decolteu mai adanc, o fusta scurta si privile admirative ale barbatilor din jur ne hranesc orgoliul pentru o buna bucata de vreme. Dar pentru barbati nu e atat de simplu. Ai grija ca partenerul tau sa stie ca inca te mai atrage si chiar strecoara-i cate o pastila de genul : "Chiar am fost geloasa cand am vazut cum se uitau la tine tipele alea de la masa de langa noi." Desi tu stii ca se uitau la poseta ta noua, nu la el.

8. Partenera lor nu-i mai excita.La inceput te sorbea din priviri, acum ti se pare ca nici nu se mai uita la tine. Inainte sa-l acuzi, intreaba-te daca nu ai si tu o parte din vina. Te mai ingrijesti la fel ca la inceput? Mai esti la fel de eleganta? Mai ai lucruri noi si interesante de discutat? Mai esti dispusa la nebunii sexuale? E logic ca o relatie se schimba atunci cand oamenii implicati in ea se schimba. Vezi daca tu nu te-ai schimbat cumva in rau si daca asta nu-l face pe el sa se uite dupa alte femei.

9. Pentru ca au fost inselati.Mai rar. In general, ei sunt cei care inseala. Totusi, o relatie anterioara in care au fost tradati le poate lasa urme serioase si ii poate face sa aiba o atitudine vindicativa la adresa tuturor femeilor. Pot fi vindecati de acest mod de a gandi cu multa rabdare si dovezi constante de fidelitate.

10. Cand nu mai iubesc.E grav, e dureros, dar e si un motiv foarte comun pentru care barbatii inseala. Trucuri pentru a recastiga dragostea celui de langa tine nu exista, fiecare relatie e unica si numai cei implicati stiu ce i-a unit de la bun inceput. Poti sa lupti, sau poti sa-ti vezi de viata ta, important e sa faci cum e mai bine pentru tine, deoarece, cand te-a inselat, el s-a gandit intai la binele lui.

Niciun comentariu:



alt="Click for Galaţi, Romania Forecast" height=50 width=150 />