miercuri, 14 mai 2008

Laura Vlad este cea mai sexy motociclista. Sau cel putin asa o spune titlul de Miss Moto pe care il detine de curand.


Are 20 de ani, si la 18 si-a luat atat carnet de conducere categoria B, cat si categoria A, iar de atunci este nedezlipita de chopperul sau de 250 cm3. Totusi, isi doreste, cat de curand, unul mai mare, o Honda Hornit 600. Dupa ce a aflat de concursul respectiv de pe forumul motociclistilor, Laura a ajuns printre cele 10 finaliste, si apoi a castigat titlul cel mare.
Nu a fost nevoie sa-si demonstreze inde manarea, dar a trecut printr-o proba de cunostinte ge ne rale despre motoare, careia a reusit sa-i faca fata fara probleme, pentru ca este mereu la curent cu ce e nou in domeniu. Pe langa revistele de specialitate, colectioneaza si machete de motociclete, si nu rateaza nici un campionat de motociclism.
Concurentul preferat? Mai incape indoiala? Rossi, evident! Cand nu e calare pe motocicleta, e in salile de curs ale Institutului Bancar Roman sau il asteapta pe tatal ei, care ii mai "imprumuta" motorul din cand in cand. "Dupa ce mi-am luat eu carnet, l-am molipsit si pe tata, si uneori imi mai fura motocicleta."
Avem un articol despre penisuri foarte mici. Tu ce crezi, marimea conteaza?
Da. Totul e de potrivire aici.
Avem un citat incitant cu un tip care face turul lumii pe motocicleta. Tu ai porni intr-o astfel de expeditie pe motocicleta?
Da, chiar imi place sa cala toresc, si mai ales cu motocicleta. E chiar frumos, e o senzatie de nedescris!
Mai avem si un material despre efecte speciale in filme. Tu ce cascadorii stii sa faci?
Deocamdata nu am incercat nici una. Si nici nu vreau sa-mi stric motocicleta pentru cine stie ce.

Niciun comentariu:



alt="Click for Galaţi, Romania Forecast" height=50 width=150 />