joi, 15 mai 2008

Trouble, cel mai bogat bichon din lume...



Trouble, cel mai bogat bichon din lume, este unul dintre cele mai detestate animale, primind zeci de amenintari cu moartea in fiecare zi. Cu o avere estimata la 12 milioane de dolari si un ''cotet'' cu 28 de dormitoare, protectorii catelusei au decis ca este cel mai bine ca ea sa se retraga o vreme din lumina reflectoarelor. Pentru a nu fi rapita sau ucisa, Trouble a fost dusa, in cel mai mare secret, intr-o locatie necunoscuta din Florida, unde este pazita permanent. Unele voci sustin chiar ca intregul sistem de securitate pus la punct pentru Trouble rivalizeaza cu cel al presedintelui Bush.
Bichonul a fost principala beneficiara a testamentului miliardarei Leona Helmsey, care a murit in luna august. Catelusa a mostenit o resedinta de 28 de dormitoare si 12 milioane de dolari, in dauna nepotilor excentricei bogatase.
Supranumita "Regina Raului" de catre tabloide, Leona a cheltuit sume exorbitante cu ingrijirea lui Trouble. Numerosi fosti angajati ai sai s-au plans ca au fost muscati de animal, fara ca Helmsley sa ia vreo masura.
Menajera romanca a lui Helmsley, Zamfira Sfara, sustine ca dragostea aratata cainelui de datora faptului ca Leona credea ca fostul ei sot, Harry, comunica cu ea prin intermediul cainelui. ''Leona voia ca toata lumea s-o iubeasca, dar stia ca nimeni nu o iubeste. Cainele a inlocuit aceasta dragoste'', a comentat femeia.
Patrupedul Trouble a fost cel mai important beneficiar al testamentului, in vreme ce fratele si doi dintre nepotii miliardarei au primit sume mult mai mici. Alti doi nepoti nu s-au ales cu nimic.

Motivul apare in testament: "Stiu ei de ce".
Potrivit unui angajat desemnat sa aiba grija de administrarea averii catelusei, cheltuielile cu paza, hrana, ingrijirile medicale si distractia lui Trouble ajung la 300.000 de dolari anual. Dupa moartea catelului, averea va fi donata unor organizatii caritabile, iar Trouble va fi ingropata alaturi de stapana sa.

Niciun comentariu:



alt="Click for Galaţi, Romania Forecast" height=50 width=150 />